Sponsor

Stort bankospil åbner Ørbæk Marked torsdag kl. 19

Ørbæk Marked starter allerede torsdag den 6. juli kl. 19.00 med et kæmpe bankospil – der afholdes i Ørbæk Midtpunkt, Langemosevej.

 

Det er gevinster for et 5 cifret beløb skænket af ca. 130 Østfynske erhversdrivende. Gevinster for 1.000-vis af kr. udloddes i løbet de ca. 3 timer spillet varer.

 

Og der er virkelig tale om meget flotte gevinster der spilles om, der er derfor også meget stor søgning til dette spil – så kom gerne i god tid, dørene åbnes allerede kl. 17.00.

 

Mange af de tilrejsende kræmmere bruger også bankospillet torsdag aften til at få en god oplevelse, inden de skal have en forhåbentlig travl week-end i deres bod. Dejligt at markedskræmmerne også synes der virkeligt er noget at komme efter ved bankospillet.

 

Der er tale om et bankospil, der afholdes som en start på markedet og gevinsterne vidner om, at der hvert år sponsoreres ekstra flotte gevinster af det Østfynske erhvervsliv. I år er der bl.a. rejsegavekort til Gislev Rejser for et samlet beløb på 1.000-vis af kr. Det er helt sikkert, at der er gæster der vil gå hjem fra bankospillet i Ørbæk Hallen med en god ferie i baglommen.

 

Overskuddet fra bankospillet indgår i det samlede resultat fra Ørbæk Marked og er således med til at sikre de mange frivillige foreninger der hjælper på markedet, et godt tilskud til driften, den øvrige del af året.

Og så er der åben adgang – altså ingen medlemskort !

 

Vel mødet til et godt spil !