Stor markedsfest Forberedelserne er i fuld gang Så er det tid for bestilling af stadepladser

Stor markedsfest

Billetter nu til salg. Skal du også til markedsfest?

Forberedelserne er i fuld gang

**Ørbækmarked afvikles i dagene 7, 8 og 9 Juli** Der arbejdes hårdt i kulisserne for at blive klar til dette års marked. Men bare roligt vi bliver klar til at byde kræmmere, gæster og udstillerne velkommen til 3 forrygende markedsdage

Så er det tid for bestilling af stadepladser

Så er det tid for bestilling af stadepladser til årets Ørbæk Marked – Fyns Største Folkefest Har du lyst til at være kræmmer på Ørbæk Marked kan du nu bestille en stadeplads på vores hjemmeside og dermed sikre dig en hel unik mulighed for at få solgt dine varer til omkring 100.000 gæster. Ørbæk Marked foregår i dagene 7. – 9. juli 2017, og afholdes for 38. gang.

Sponsor

Ørbæk Marked

I de senere år er der opstået et væld af markeder rundt omkring i Danmark, hvor der sælges alt mellem himmel og jord. Især kræmmermarkeder er blevet den helt store dille.

Oprindeligt er et marked et sted, hvor sognets og oplandets beboere omsætter deres hjemmeproducerede varer eller husdyr. Går vi helt tilbage til middelalderen, opstod de første markeder som medicinmarkeder, omkring de mange helbredende kilder rundt om i landet.

Disse markeder tiltrak også en masse gøglere, krejlere m.v. Normalt varede markedet kun en dag, og det var gerne en dag med navn efter en hellig person, som så også kilden havde navn efter - eller omvendt.