Kæmpe Markedsfest 2015 Download program og folder  Oplev stort Stand-Up Show - på Ørbæk Marked. Stort udstillingsprogram Alle stadepladser er besat

Kæmpe Markedsfest 2015

Så er det tiden du køber billet til den STORE markedfest på Ørbæk Marked !!! Lørdag den 11. juli kl. 19.00, i det store Markedstelt starter den vildeste 80`-fest. Du kan sikre dig en plads med bordreservation, musik, dans, underholdning og stort flot ta´ selv bord, med forret og buffet for en pris à kr. 150,00 – billetterne købes på Ørbæk Markeds hjemmeside, eller på tlf. 65331729.

Download program og folder

Har du ikke fået fingrene i vores folder endnu har du muligheden for at downloade den her.

Fredagskoncert

Oplev stort Stand-Up Show - på Ørbæk Marked.

Advarsel: Lattermusklerne er i fare !! Som noget helt nyt, på Ørbæk Marked, bliver det et stort Stand-up-Show der markerer afslutningen, på Ørbæk Marked 2015. Søndag eftermiddag kl. 15.30 er det 3 af de mest kendte Stand-up`er vi skal møde på scenen i det store markedstelt. Kom i god tid og oplev rigtig markedsstemning rundt på pladsen. I showet præsenterer store navne som: Andreas Bo Thomas Varberg Tobias Dybvad

Stort udstillingsprogram

Igen i år byder Ørbækmarked på et stort udstilingsprogram

Alle stadepladser er besat

Men der er stadig mulighed for at skrive sig på venteliste

Sponsor

Vind et rejsegavekort

Gå ind på Ørbæk Markeds Facebook side - Her her du mulighed for at vinde et rejsegavekort.

Klik her

Læs mere

Er du Østfyns raflemester ????

Lørdag er der rafleturnering i Snyd også kaldt Løgn 
Lørdag 14.00 i Store Oase, tilmelding fra kl. 13.00 – først til mølle princippet, begrænset antal pladser. 
Pris 50,- inkl. 1 fadøl
Tuborg pigerne servicere i teltet under turneringen 
Reglerne vil blive gennemgået ved turneringens start

1. præmie: Gavekort på 2.500,- til Gislev Rejser + 10 ølkort
2. præmie: 4 billetter til Grøn Koncert + 5 ølkort
3. præmie: Tuborg dartskive incl. pile + 3 ølkort

Læs mere

Markedsfest 2015

Så er det tiden du køber billet til den STORE markedfest på Ørbæk Marked !!!

Lørdag den 11. juli kl. 19.00, i det store Markedstelt starter den vildeste 80`-fest.

Du kan sikre dig en plads med bordreservation, musik, dans, underholdning og stort flot ta´ selv bord, med forret og buffet for en pris à kr. 150,00 – billetterne købes på Ørbæk Markeds hjemmeside, eller på tlf. 65331875.

Læs mere

Oplev stort Stand-Up Show - på Ørbæk Marked.

Advarsel: Lattermusklerne er i fare !!

Som noget helt nyt, på Ørbæk Marked, bliver det et stort Stand-up-Show der markerer afslutningen, på Ørbæk Marked 2015. Søndag eftermiddag kl. 15.30 er det 3 af de mest kendte Stand-up`er vi skal møde på scenen i det store markedstelt. Kom i god tid og oplev rigtig markedsstemning rundt på pladsen.

Læs mere

Kæmpe truckertræf på Ørbæk Marked

Igennem de sidste år er lastbiludstillingen vokset til et rigtigt Trucker Træf, og man har været nødt til at sige stop ved 100 lastbiler, som kan opleves på Ørbæk Marked hen over weekenden. Det er Tossede Truckere, som igen står i spidsen for den store udstilling med 100 topgejlede lastbiler. 

Læs mere

4 x 4 På Ørbæk Marked

Hvert eneste år og hver eneste markedsdag, strømmer publikum til for at se hvad de nu finder på at udfordre biler og materiel med.

Hvis der er traditioner på Ørbæk Marked, så er det, at 4x4-klubben holder træf og giver opvisning.


Læs mere

Ørbæk Marked

I de senere år er der opstået et væld af markeder rundt omkring i Danmark, hvor der sælges alt mellem himmel og jord. Især kræmmermarkeder er blevet den helt store dille.

Oprindeligt er et marked et sted, hvor sognets og oplandets beboere omsætter deres hjemmeproducerede varer eller husdyr. Går vi helt tilbage til middelalderen, opstod de første markeder som medicinmarkeder, omkring de mange helbredende kilder rundt om i landet.

Disse markeder tiltrak også en masse gøglere, krejlere m.v. Normalt varede markedet kun en dag, og det var gerne en dag med navn efter en hellig person, som så også kilden havde navn efter - eller omvendt.