LARS LILHOLT BAND BOOK EN PLADS PÅ VORES CAMPINGOMRÅDE Truckerudstilling "udsolgt" på under en time Forberedelserne er i fuld gang

LARS LILHOLT BAND

Årets første nyhed fra Ørbæk Marked 2016. Og så med gratis adgang. Sæt kryds i hele 2. weekend i juli.

BOOK EN PLADS PÅ VORES CAMPINGOMRÅDE

Der er nu muligt at booke en plads på vores camping online

Truckerudstilling "udsolgt" på under en time

Stor rift om pladserne til årets truckerudstilling på Ørbækmarked 2016 Alle pladser var optaget på under en time. Truckerudstillingen støtter tryllebjerget på OUH og der vil være masser af aktiviteter i løbet af weekenden

Forberedelserne er i fuld gang

**Ørbækmarked afvikles i dagene 8, 9 og 10 Juli** Der arbejdes hårdt i kulisserne for at blive klar til dette års marked. Men bare roligt vi bliver klar til at byde kræmmere, gæster og udstillerne velkommen til 3 forrygende markedsdage

Sponsor

Kæmpe truckertræf på Ørbæk Marked

Stor rift om pladserne til årets truckerudstilling på Ørbækmarked 2016

Alle pladser var optaget på under en time.

Truckerudstillingen støtter tryllebjerget på OUH og der vil være masser af aktiviteter i løbet af weekendenLæs mere

Børnekræmmere søges til Ørbæk Marked

Tilmeldingen til børnekræmmermarkedet på Ørbæk Marked er nu i fuld gang. Det foregår fredag den 8. juli, fra kl. 15.00 – ca. 18.00.

Børnekræmmermarkedet er forbeholdt børn op til 15 år, og varerne der sælges, skal være børneartikler såsom brugt tøj, legetøj, cykler og lignende.

 

Læs mere

Ørbæk Marked

I de senere år er der opstået et væld af markeder rundt omkring i Danmark, hvor der sælges alt mellem himmel og jord. Især kræmmermarkeder er blevet den helt store dille.

Oprindeligt er et marked et sted, hvor sognets og oplandets beboere omsætter deres hjemmeproducerede varer eller husdyr. Går vi helt tilbage til middelalderen, opstod de første markeder som medicinmarkeder, omkring de mange helbredende kilder rundt om i landet.

Disse markeder tiltrak også en masse gøglere, krejlere m.v. Normalt varede markedet kun en dag, og det var gerne en dag med navn efter en hellig person, som så også kilden havde navn efter - eller omvendt.