Stor markedsfest Traditionsrigt Bankospli Forberedelserne er i fuld gang Så er det tid for bestilling af stadepladser Program 2027

Stor markedsfest

Billetter nu til salg. Skal du også til markedsfest?

Traditionsrigt Bankospli

I lighed med tidligere afvikler vi igen i år bankospil Torsdag aften før markedet

Forberedelserne er i fuld gang

**Ørbækmarked afvikles i dagene 7, 8 og 9 Juli** Der arbejdes hårdt i kulisserne for at blive klar til dette års marked. Men bare roligt vi bliver klar til at byde kræmmere, gæster og udstillerne velkommen til 3 forrygende markedsdage

Så er det tid for bestilling af stadepladser

Så er det tid for bestilling af stadepladser til årets Ørbæk Marked – Fyns Største Folkefest Har du lyst til at være kræmmer på Ørbæk Marked kan du nu bestille en stadeplads på vores hjemmeside og dermed sikre dig en hel unik mulighed for at få solgt dine varer til omkring 100.000 gæster. Ørbæk Marked foregår i dagene 7. – 9. juli 2017, og afholdes for 38. gang.

Program 2027

Se vores folder for 2017

Sponsor

Markedsfest 2017

Så er det tiden du køber billet til den STORE markedfest på Ørbæk Marked !!!

Lørdag den 8. juli kl. 19.00, i det store Markedstelt starter den vildeste 80`-fest.

Du kan sikre dig en plads med bordreservation, musik, dans, underholdning og stort flot ta´ selv bord, med forret og buffet for en pris à kr. 150,00 – billetterne købes på Ørbæk Markeds hjemmeside, eller på tlf. 65331875.

Læs mere

Stort bankospil

Torsdag aften afvikles det velkendte kæmpe reklamebankospil i Ørbæk Midtpunkt. Hvert år totalt udsolgt, så vi forsøger i år at skaffe plads nok. Måske i to haller. Der er rigtig fine gaver i spil fra et meget velvilligt midt- øst- og sydfynsk erhvervsliv. Tak for det! Uden vores hovedsponsorer var Ørbæk Marked ikke det samme, så også tak til dem Tuborg, Foliekniven, Autohuset Kronsbjerg, Danske Bank, Fyens Stiftstidende og Gislev Rejser.

Igen bliver der holdt rafleturnering lørdag kl. 1400 i Lille Oase. Der kommer flere år for år, og der er rigtig fine præmier.

DSB og Fynbus laver igen eventpris, så du kan komme fra hele Fyn til Ørbæk Marked og retur og for kr. 59. Gælder kun SMS billet. Vil du have hele Ørbæk Marked med, så kan du også leje en plads på vores campingområde. 

Læs mere

Ørbæk Marked

I de senere år er der opstået et væld af markeder rundt omkring i Danmark, hvor der sælges alt mellem himmel og jord. Især kræmmermarkeder er blevet den helt store dille.

Oprindeligt er et marked et sted, hvor sognets og oplandets beboere omsætter deres hjemmeproducerede varer eller husdyr. Går vi helt tilbage til middelalderen, opstod de første markeder som medicinmarkeder, omkring de mange helbredende kilder rundt om i landet.

Disse markeder tiltrak også en masse gøglere, krejlere m.v. Normalt varede markedet kun en dag, og det var gerne en dag med navn efter en hellig person, som så også kilden havde navn efter - eller omvendt.