Sponsor

Parkering på Ørbæk Marked

Det koster kun kr. 50,- at parkere på vore pladser - herefter er entré i alle telte gratis.


Husk på I støtter alle de frivillige foreninger ved at anvende vores P-pladser. 


Ørbæk marked store parkeringsareal ligger øst for selve markedspladsen. Der er plads til ca. 3.500 biler. Arealet er på 8,5 hektar. På en god markedsdag når vi at fylde og tømme pladsen ca. 2 gange.
Der er indkørsel fra Svendborgvej ind i det store betalingsanlæg, som dækker 4 baner og en kapacitet på omkring 800 biler i timen. Desuden har vi et enkelt anlæg på Frørupvej, som bliver brugt som aflastning.
Når der er betalt en P-afgift bliver man ledt videre ind i tre baner, som bliver fordelt på vores tre områder der normalt køres på.

Udkørsel fra parkeringen sker i den nordlige del af parkeringspladsen. Der er opsat store banner med udkørsel, derfra ledes alle biler ad Langemosevej ud til Egemosevej, derfra bliver man fordelt til Svendborg / Odense / Nyborg osv. Det sker for ikke at få alle bilerne ned gennem Ørbæk By.

Handicappede:
Der er indrettet en speciel plads, tæt ved markedspladsen, for invalidebiler.

Parkeringen styres af 7 gamle rotter, der har været med mellem 10–20 år. De planlægger opsætter og udfører de praktiske opgaver omkring parkeringen / betalingen / skiltningen i selve Ørbæk By og omegn.

For at løse opgaven er der sat 40 mand på opgaven, som dækker betalingen / parkeringen / hovedindgang / skilte opgaver.
Et job de påbegynder lørdagen før Ørbæk marked  og de slutter først tirsdag efter markedet er slut.

Gæsterne,  vil på alle parkeringsområderne møde personel der er iført gule trafikveste. De er der for at hjælpe alle vores gæster,  så alle får en god dag på Ørbæk Marked.

Alle mand med de gule veste ønsker alle et rigtig godt marked.

H U S K !!!!  Politiet laver sædvanligvis spirituskontrol alle dage!

 

Klik her for at downloade kort.

DOWNLOAD KORT